Marc Zaal -

Wat is Biolin P

Nieuws

Een cosmetische prebiotische suiker die de microbiële beschermende flora van onze huid ondersteunt. BIOLIN P is een voedingssupplement voor onze eigen beschermende micro-organismen. De ongewenste organismen kunnen dit probioticum niet verteren. In aanwezigheid van BIOLIN herstelt onze huidmicrobiota sneller, terwijl schadelijke organismen worden verminderd. Hierdoor worden huidaandoeningen veroorzaakt door micro-organismen verminderd. COSMOS goedgekeurd!

Klinisch bewezen om herhaling van ernstige huidaandoeningen zoals luieruitslag te voorkomen. Effectief om de extreem gevoelige huid gezond te houden (bv. Diabetische huid). Klinisch bewezen dat het intieme wasbeurten verbetert.

De oorzaken die het delicate evenwicht van onze huidmicrobiota verstoren, zijn altijd aanwezig. Het is onmogelijk om onze natuurlijke balans altijd te beschermen. Dit geldt vooral voor baby's, ouderen en mensen met een gevoelige huid. Een effectieve oplossing is om de balans van de huidmicrobiota sterker te maken tegen belangrijke veranderingen. Veranderingen zoals UV-licht, polluenten, reinigingsproducten, occlusieve condities van luiers. De micro-organismen kunnen ondersteund worden door een prebiotisch ingrediënt. BIOLIN heeft zo'n prebiotische activiteit. 

Recente artikelen

De nieuwste in onze blog

 • diabetische voet - klachten aan voet

  Marc Zaal -

  Tips voor de verzorging van een diabetische voet

 • tips nagelschimmels kalknagels

  Marc Zaal -

  Last van nagelschimmels? Dit zijn onze tips om het op te lossen!

 • Droge huid en kloven

  Marc Zaal -

  Droge huid en kloven

 • Wat is Biolin P

  Marc Zaal -

  Wat is Biolin P