Werken bij tae

Vacature "medisch" Pedicure

pedicure behandeling voetklachten pijnklachten

Wij zijn op zoek naar Pedicures en Medisch pedicures die ons team willen komen versterken en affiniteit hebben met onze producten. Ben jij in het bezit van minimaal het basisdiploma pedicure en vindt jij leuk om samen te werken met Podotherapeuten, Huisartsen, collega-pedicures en lijkt het jouw leuk om mee te denken over de productontwikkeling, neem dan contact op! De praktijk in Leusden bevindt zich in het medisch centrum de Tolgaarde, de praktijk in Amersfoort start op korte termijn en bevindt zich intern bij Podotherapie Eemland.

Daarnaast hebben wij een eigen productlijn ontwikkeld. Deze verzorgingsproducten zijn speciaal ontwikkeld voor de (problematische)been en voetverzorging.

Wij zijn op zoek naar Pedicures en Medisch pedicures die ons team willen komen versterken en affiniteit hebben met onze producten. Ben jij in het bezit van minimaal het basisdiploma pedicure en vindt jij leuk om samen te werken met Podotherapeuten, Huisartsen, collega-pedicures en lijkt het jouw leuk om mee te denken over de productontwikkeling, neem dan contact op!

 

Bij interesse, stuur je CV naar info@taepedicure.nl

 

Voor meer informatie kun je bellen naar  +31612335236